Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Paralia Katerini >

Sejur Hotel Imperia President

Sejur in Paralia Katerini la Hotel Imperia President

Hotel Imperia President Hotel Imperia President Hotel Imperia President
Aflat la doar 100 de metri de plaja din Paralia Katerinis, Imperia President este situat la o plimbare de aproximativ 5 minute de cafenele și magazine. Acesta oferă acces gratuit la internet prin cablu și camere cu balcon.

Echipată cu încălzire prin pardoseală, fiecare dintre camere oferă seif și TV cu ecran plat cu canale prin cablu și prin satelit. De asemenea, include aer condiționat și frigider.

Oaspeții de la Imperia President se pot bucura în fiecare dimineață de micul dejun tip bufet, alături de cafea grecească tradițională, preparată într-o groapă mică cu cărbune. La 50 de metri de proprietate există un mini market.

Personalul poliglot de la recepția cu program nonstop poate oferi informații cu privire la închirieri de mașini și biciclete. De asemenea, se oferă depozit de bagaje.

Imperia President se află la 20 de metri de o stație de autobuz. Este situat la 9 km de orașul Katerini, iar satul tradițional Litochoro se află la 29 km. Aeroportul Internaţional din Salonic este la 85 km. Hotelul oferă parcare privată gratuită.# #