Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Parga >

Sejur Hotel Lichnos Beach

Sejur in Parga la Hotel Lichnos Beach

Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach Hotel Lichnos Beach
Localizare:
Lichnos Beach hotel este un resort luxos din regiunea Epirus - Parga, situat in NV Greciei, in inima golfului Lichnos. Acest hotel se adreseaza atat tinerilor care vor sa se bucure de sporturile de apa si de activitatile din Marea Ionica sau care vor sa simta viata de noapte din Parga, cat si familiilor sau persoanelor mai in varsta care vor sa se relaxeze. Lichnos Beach Hotel va promite o vacanta de neuitat.

Facilitati hotel:
receptie, restaurant, piscina, gradina, internet Wi-Fi (gratuit), parcare privata (gratuita), DVD player, camera de bagaje, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si pe plaja.

Dotari camere:
TV LCD satelit, AC, internet Wi-Fi, minibar, telefon, seif, baie, uscator de par, balcon cu vedere la mare.


# #