Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Paris >

Sejur Hotel Citadines Paris Bastille Gare De Lyon

Sejur in Paris la Hotel Citadines Paris Bastille Gare De Lyon

Hotel Citadines Paris Bastille Gare De Lyon Hotel Citadines Paris Bastille Gare De Lyon Hotel Citadines Paris Bastille Gare De Lyon Hotel Citadines Paris Bastille Gare De Lyon Hotel Citadines Paris Bastille Gare De Lyon Hotel Citadines Paris Bastille Gare De Lyon
Situat în apropiere de districtul Bastille, Bastille Opera House, şi nu departe de Palais Omnisports din Bercy, această reşedinţă oferă 97 garsoniere si apartamente de 2-4 persoane.

Hotelul este situat într-un cartier plin de viaţă şi este înconjurat de magazine şi restaurante.

Este situat în apropiere de Opera Bastille (20 de minute sau 10 minute cu metroul). Muzeul Luvru este o plimbare de 20 minute cu metroul, în timp ce Champs-Elysées este o călătorie de 25 minute cu metroul.

In apropiere de hotel se afla Place d'Aligre, Arsenal port şi Viaduc des Arts. Reşedinţa este foarte bine deservit de transportul public, astfel încât să puteţi descoperi cu uşurinţă toate punctele de atractie din Paris. Staţia de metrou Reuilly Diderot este conectata la liniile 1 şi 8 din Metro. Linia 1 vă poate duce la Gare de Lyon şi Palais Royal-Musee de Louvre.

Este posibilă parcarea publică în incintă (este necesară rezervare) şi costă 15 EUR pe zi. Internet Wi-Fi este disponibil în zonele publice şi este gratuit. Animalele de companie sunt permise. Taxe pot fi aplicabile.

Studiouri şi apartamentele pot acomoda pana la 6 persoane. Camerele sunt dotate cu chicineta, vesela, tacamuri, TV, baie proprie, balcon.

Camere de hotel: 97


# #