Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Paris >

Sejur Hotel Ibis Paris La Defense Esplanade

Sejur in Paris la Hotel Ibis Paris La Defense Esplanade

Hotel Ibis Paris La Defense Esplanade Hotel Ibis Paris La Defense Esplanade Hotel Ibis Paris La Defense Esplanade Hotel Ibis Paris La Defense Esplanade Hotel Ibis Paris La Defense Esplanade Hotel Ibis Paris La Defense Esplanade Hotel Ibis Paris La Defense Esplanade Hotel Ibis Paris La Defense Esplanade
Acest hotel este situat în cartierul de afaceri La Défense, la 10 minute cu metroul de Arcul de Triumf, Champs-Elysées și de centrul de expoziţii Porte Maillot. Hotelul are bar, restaurant și 2 săli de conferinţe. U Arena este la 2,2 km.

ibis Paris la Défense Center oferă camere cu aer condiționat, WiFi gratuit și TV cu ecran plat. Unele dintre ele au vedere la Sena și la Turnul Eiffel.

Zilnic se oferă un mic dejun tip bufet cu preparate dulci şi sărate, precum ouă, salată de fructe, iaurturi şi sucuri. De asemenea, se oferă produse de patiserie şi madlene franţuzeşti proaspete, precum şi o băutură caldă şi un fruct la pachet. În afara programului normal de mic dejun, oaspeții au la dispoziţie opțiuni mai ușoare, de la ora 04:00.

Hotelul ibis se află lângă o parcare publică şi în faţa staţiei de metrou Esplanade de la Défense (linia 1), care oferă acces direct la centrul orașului Paris.


# #