Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Paris >

Sejur Hotel Riviera

Sejur in Paris la Hotel Riviera

Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera
Hotelul Riviera este situat în inima Parisului, lângă Montmartre. Acesta oferă camere dotate cu telefon, TV prin satelit şi baie proprie cu cadă sau duş. Hotelul Riviera este situat la distanţă de 8 minute pe jos de Gare du Nord, staţia finală a trenului Eurostar. Gare de l'Est se află la distanţă de 13 minute pe jos. Bazilica Sacré-Coeur este, de asemenea, la câţiva paşi.

Hotelul Riviera se află la 350 de metri de staţia de metrou Anvers (linia 2), iar staţia de metrou Poissonnière (linia 7) este la 550 de metri distanţă, ceea ce face uşoară explorarea Parisului.

Facilitati hotel: Recepţie 24 de ore, Camere nefumători, Camere/Facilităţi pentru persoane cu handicap, Lift, Check-in/Check-out express, Seif, Încălzire, Cameră de bagaje, Fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private, Fax/Copiator, Serviciu de vânzare bilete. Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi costă EUR 2 pe oră. Este posibilă parcarea privată la o locaţie în apropiere şi costă EUR 24 pe zi.


# #