Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Pattaya >

Sejur Hotel Siam Bayshore

Sejur in Pattaya la Hotel Siam Bayshore

Hotel Siam Bayshore Hotel Siam Bayshore Hotel Siam Bayshore
Oferind 8 localuri pentru servit masa şi 2 piscine în aer liber, Siam Bayshore Resort & Spa are camere spaţioase cu terasă privată în aripa dinspre grădină. Fiecare cameră dispune de acces la internet.
Situat în zona Cholburi din Pattaya, Siam Bayshore Resort & Spa este la 500 m de templul Khao Phra Bat. Strada pietonală şi debarcaderul Bali Hai sunt amplasate la aproximativ 800 m distanţă.
Camerele complexului prezintă mobilier din ratan, bambus sau lemn de tec. Pe lângă TV prin cablu, includ facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea, precum şi un minibar. Băile, private, dispun de cadă şi uscător de păr.
Restaurantul Sunrise Sunset, deschis non-stop, vă serveşte mâncăruri internaţionale şi un bufet de mic dejun. Alte opţiuni pentru servirea mesei includ restaurantul thailandez Siam Elephant, restaurantul chinezesc specializat în fructe de mare Bali-Hai şi o terasă cu grătar de fructe de mare (Seafood BBQ Terrace). Pentru băuturi, hotelul vă pune la dispoziţie 4 baruri.
Centrul spa Lotus din incintă vă oferă servicii luxoase de spa în mijlocul grădinilor tropicale amenajate. Vă puteţi destinde lângă bazinele cu jacuzzi în aer liber sau antrena la centrul de fitness. Parcarea este gratuită.