Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Phi Phi Islands >

Sejur Hotel ChaoKoh Phi Phi

Sejur in Phi Phi Islands la Hotel ChaoKoh Phi Phi

Hotel ChaoKoh Phi Phi Hotel ChaoKoh Phi Phi Hotel ChaoKoh Phi Phi
ChaoKoh Phi Phi oferă unităţi de cazare în Phi Phi Don, orientate spre mare şi cu vedere panoramică la mare. Oaspeţii pot admira apusul soarelui în timp ce se relaxează la piscina în aer liber. Restaurantul serveşte zilnic mese delicioase şi băuturi răcoritoare. Toţi oaspeţii beneficiază de acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga proprietate.

Amenajate în mare parte cu lemn, toate dormitoarele au TV cu ecran plat şi pat confortabil. Baia privată este dotată cu duş. Unele spații de cazare au o zonă de relaxare, unde oaspeţii se pot destinde. Printre facilităţile suplimentare se numără papuci, articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Personalul biroului de turism şi de informaţii poate facilita organizarea de vizite la atracţiile turistice de pe cuprinsul insulei. De asemenea, la un cost suplimentar, se pot asigura bilete pentru vaporaş şi transfer între zona continentală şi insulele învecinate, până la complex.

În zona din jur pot fi practicate diverse activităţi, precum snorkeling, scufundări şi pescuit. Debarcaderul Ton Sai se află la 350 de metri de ChaoKoh Phi Phi Hotel & Resort, iar Golful Loh Dalum este la 1,4 km.


# #