Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Phuket >

Sejur Hotel Island Escape By Burasari - SHA Extra Plus

Sejur in Phuket la Hotel Island Escape By Burasari - SHA Extra Plus

Hotel Island Escape By Burasari - SHA Extra Plus Hotel Island Escape By Burasari - SHA Extra Plus Hotel Island Escape By Burasari - SHA Extra Plus
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Island Escape by Burasari - SHA Extra Plus se află în orașul Phuket și are un restaurant, piscină în aer liber, bar și grădină. Acest complex de 5 stele are WiFi gratuit, o zonă de plajă privată și un club al copiilor. Hotelul are recepție deschisă non-stop, room service și schimb valutar.

Camerele au baie privată cu halate de baie, iar unele sunt prevăzute cu un patio. Anumite camere oferă vedere la piscină.

La complex sunt disponibile în fiecare dimineață opțiuni de mic dejun à la carte și american.

Island Escape by Burasari - SHA Extra Plus are și loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot practica diverse activități în orașul Phuket și împrejurimi, precum ciclism și canotaj.

Orașul vechi Phuket și Muzeul Thai Hua se află la 8 km de Island Escape by Burasari - SHA Extra Plus. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Phuket, situat la 28 km de complex. Serviciul de transfer de la/la aeroport este oferit la un cost suplimentar.


# #