Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Phuket >

Sejur Hotel Panwa Beach Resort

Sejur in Phuket la Hotel Panwa Beach Resort

Hotel Panwa Beach Resort Hotel Panwa Beach Resort Hotel Panwa Beach Resort Hotel Panwa Beach Resort Hotel Panwa Beach Resort
Panwa Beach Resort Phuket se află la 10 minute de mers cu mașina de orașul Phuket şi are camere cu vedere la grădină sau la mare. Acest complex oferă o piscină infinită, 2 restaurante şi acces gratuit la Wi-Fi în toate zonele.
Camerele de la Panwa au un interior modern, în stil thailandez. Fiecare unitate beneficiază de multă lumină naturală și include un balcon privat și TV. Camerele oferă o cadă, uscător de păr și articole de toaletă.
Oaspeții pot practica o varietate de sporturi acvatice, precum snorkeling și canotaj. La centrul spa bine dotat puteţi beneficia de tratamente corporale relaxante și de cadă cu hidromasaj.
Restaurantul Baan Thai servește mâncăruri thailandeze și internaționale și oferă spectacole tematice de seară, care se desfăşoară lângă piscină. La The Lanterns Pub vă puteţi bucura de spectacole de muzică live și puteţi savura cocktailuri răcoritoare.
Panwa Beach Resort Phuket se află la 40 km de Aeroportul Internațional din Phuket și oferă parcare gratuită.


# #