Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Phuket >

Sejur Hotel Sunwing Resort & Spa Bangtao Beach

Sejur in Phuket la Hotel Sunwing Resort & Spa Bangtao Beach

Hotel Sunwing Resort & Spa Bangtao Beach Hotel Sunwing Resort & Spa Bangtao Beach Hotel Sunwing Resort & Spa Bangtao Beach
Proprietatea luxoasă Sunwing Resort & Spa se află pe plaja cu nisip alb Bang Tao, oferind unități de cazare spațioase cu facilităţi excelente. Pune la dispoziție mai multe piscine mari în aer liber și 2 restaurante.

Camerele au mobilier din lemn şi diverse dotări, inclusiv zonă de relaxare, chicinetă şi balcon sau terasă spaţioasă cu vedere la grădină, piscină sau mare.

Sunwing Resort and Spa onorează toate așteptările oaspeților. Puteți să faceţi o baie în piscine sau să vă răsfăţaţi cu masaje liniştitoare şi tratamente de înfrumuseţare la centrul spa. Pentru oaspeţii mai activi, complexul pune la dispoziție facilităţi pentru sporturi de apă, cum ar fi windsurfing şi canoe.

Pentru copii, sunt disponibile diverse activități, inclusiv jocuri, un loc de joacă și 2 piscine.

După o zi plină de activităţi, Sunwing Resort and Spa serveşte o varietate de mâncăruri, care variază de la mese informale oferite la La Tasca până la preparate fine la Fino. Oaspeţii care doresc să se relaxeze cu un cocteil au la dispoziție barul Lime care oferă și spectacole live.

Pentru confortul dumneavoastră, aveți la dispoziție un serviciu de transfer zilnic la staţiunea Patong şi orașul Phuket.


# #