Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Phuket >

Sejur Hotel The Old Phuket Karon Resort

Sejur in Phuket la Hotel The Old Phuket Karon Resort

Hotel The Old Phuket Karon Resort Hotel The Old Phuket Karon Resort Hotel The Old Phuket Karon Resort Hotel The Old Phuket Karon Resort
Localizare: The Old Phuket Resort se află la 20 de minute de mers cu maşina de plaja Patong şi la aproximativ 2,5 km de renumita statuie a lui Buddha. Aeroportul Internaţional Phuket se găseşte la 1 oră de mers cu maşina.

Facilitati camera: Aripa Sino oferă camere amenajate în stil tradiţional portughez, în timp ce aripa Serene, zugrăvită în alb, oferă camere elegante, cu DVD player. Toate camerele sunt spaţioase şi luminoase, au TV prin satelit, seif personal şi minibar.

Facilitati hotel: Oaspeţii se pot răsfăţa cu un masaj lângă piscină sau pot naviga pe internet în bibliotecă. La biroul de turism de la Old Phuket Resort se pot organiza excursii de o zi şi se oferă servicii de închirieri de motociclete. Chiar lângă hotel se găsesc magazine de suveniruri şi saloane de masaj. Zilnic puteţi savura un mic dejun occidental tip bufet la restaurantul "Shark", parţial în aer liber. Celelate 3 restaurante servesc specialităţi thailandeze, italiene şi fructe de mare. Vă puteţi delecta cu gustări şi băuturi la unul dintre cele 3 baruri ale complexului.


# #