Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Playa Del Carmen >

Sejur Hotel Blue Diamond

Sejur in Playa Del Carmen la Hotel Blue Diamond

Hotel Blue Diamond Hotel Blue Diamond Hotel Blue Diamond
Resort de lux la 40 de minute in Sud de aeroportul Cancun si 10 minute de statiunea Playa Del Carmen.
Acest Wellness & Spa resort este exclusiv pentru adulti si reflecta noile tendinte de lux la aceasta destinatie oferind cea mai inalta calitate in atentia personala cu accente speciale si desing inovator cu detalii orientale. Se intinde pe 36 de arii de jungla tropicala luxurianta cu gradini bine ingrijite si o plaja cu nisip alb plina de palmieri, de-a lungul marii Caraibelor, de o culoare turqouaz incredibila, oferind un rasfat de neegalat.
lue Diamond Riviera Maya, membru al organizaţiei Small Luxury Hotels of the World, este amplasat în mijlocul unor grădini tropicale, pe Riviera Maya. Oferă vile frumoase cu 2 terenuri de golf, un centru spa, 3 piscine în aer liber şi acces privat la plaja din Playa del Carmen.

Vilele complexului Blue Diamond Riviera Maya au terasă sau grădină, unele cu piscină privată, şi asigură vedere la Marea Caraibelor, cenote sau lagune. Toate sunt prevăzute cu TV cu plasmă, CD/DVD player şi duş cu efect de ploaie.

Hotelul oferă numeroase opţiuni de luat masa. Există 3 restaurante şi un tapas bar, precum şi un lounge bar, un local cu autoservire şi un snack bar lângă piscină. Este disponibil şi room service de 2 ori pe zi.

Complexul oferă o sală de fitness cu antrenori personali la un cost suplimentar, iar centrul spa asigură tratamente de înfrumuseţare. Activităţile includ yoga, pilates şi watsu. De asemenea, există un magazin şi un salon de înfrumuseţare.

Aeroportul internaţional al oraşului Cancún este la 35 de minute de mers cu maşina de Riviera Maya.


# #