Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Playa Del Carmen >

Sejur Hotel EL DORADO MAROMA BY KARISMA

Sejur in Playa Del Carmen la Hotel EL DORADO MAROMA BY KARISMA

Hotel EL DORADO MAROMA BY KARISMA Hotel EL DORADO MAROMA BY KARISMA Hotel EL DORADO MAROMA BY KARISMA
Situat în zona Maroma Beach, complexul El Dorado Maroma oferă renumitul local Gourmet Inclusive Experience by Karisma și are 2 locații pe plajă, precum și o capelă de căsătorii pe plajă. Centrul spa cu servicii complete oferă masaje, tratamente faciale, tratamente corporale speciale și un salon de înfrumusețare. De asemenea, la complex există o piscină infinită.

Suitele și camerele oferă vedere la grădinile tropicale luxuriante și sunt decorate în stil caraib modern. Toate au aer condiționat, ventilator de plafon, TV prin satelit cu DVD-CD player, minibar cu bere, băuturi răcoritoare, apă și sucuri, precum și aparat de cafea. Pe terasa spațioasă există un pat în aer liber. Baia este dotată cu oglinzi cosmetice, uscător de păr și duș.

Gourmet Inclusive Experience oferă diferite restaurante care îmbină mâncărurile mexicane și cele caraibe, preparate orientale reprezentative la Kiyoko, mâncăruri italiene și un restaurant gourmet, cu bucătărie deschisă, care servește hamburgeri, tacos, pește, frigărui, grătar și paella spaniolă reprezentativă. Există câteva baruri la nivelul piscinei, un lounge bar clasic, precum și room service non-stop.

Alte servicii de la El Dorado Maroma includ excursii de scufundări, sporturi acvatice motorizate, un bar unde se fumează narghilea, o pivniță cu o selecție internațională de vinuri și servicii medicale non-stop.

Aeroportul Internațional din Cancun este la 60 de minute de mers cu mașina.


# #