Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Playa Del Carmen >

Sejur Hotel Grand Riviera Sunset Princess All Suites Resort & Spa

Sejur in Playa Del Carmen la Hotel Grand Riviera Sunset Princess All Suites Resort & Spa

Hotel Grand Riviera Sunset Princess All Suites Resort & Spa Hotel Grand Riviera Sunset Princess All Suites Resort & Spa Hotel Grand Riviera Sunset Princess All Suites Resort & Spa
Cu 672 camere, hotelul oferă o gamă largă profesionale, eficiente şi de prestigiu de servicii de unde să aleagă, inclusiv noul Junior Suite, Deluxe Junior Suite si Junior Suite Deluxe Pool cu acces direct la piscina. Oferim, de asemenea, alte posibilităţi de încântătoare, inclusiv Vile primitoare şi spaţioase, sau Suite Platinum elegant.

După trecerea hol spaţios, vom ajunge la splendida Avenida Paseo de los Dioses, invitându-ne pentru a descoperi farmecul şi posibilităţile ale hotelului. Este un dar de a simţurilor noastre, pentru a permite să se bucure de noi înşine instalaţiilor magnifică (SPA nostru Metamorphosis fascinant merită o menţiune specială) a constatat la stânga noastră şi dreapta pe drumul spre plaja minunată ne aşteaptă la sfârşitul anului plimbare placuta noastre.

O gamă de servicii în selecţie variată şi internaţionale de produse alimentare de calitate de top, şapte restaurante specializate în produsele alimentare dintr-o gama larga de culturi (asiatice, mexican, italiană) asigură contrapunctul perfectă atunci când împart momente de pace si calm, cu mese excelente în frumos şi primitor special decorate înconjoară, dintre care unele sunt de mare.


# #