Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Playa Del Carmen >

Sejur Hotel Occidental At Xcaret Destination

Sejur in Playa Del Carmen la Hotel Occidental At Xcaret Destination

Hotel Occidental At Xcaret Destination Hotel Occidental At Xcaret Destination Hotel Occidental At Xcaret Destination

Situat la 45 de minute de mers cu maşina de orașul Cancun şi la 10 minute de mers cu maşina de stațiunea Playa del Carmen, Occidental at Xcaret Destination se află la câțiva pași de impresionantul parc Xcaret. Acest complex all-inclusive oferă o varietate de activități şi facilități pentru bucuria întregii familii.

Oaspeții de la Occidental at Xcaret Destination au la dispoziție o serie de activități, inclusiv programe supravegheate pentru copii şi lecții de scufundări. Complexul are 7 piscine, servicii spa şi un club de noapte. În plus, complexul pune la dispoziție 11 restaurante şi 10 baruri, inclusiv o discotecă.

Oaspeții de la Occidental at Xcaret Destination pot participa la excursii la ruinele mayaşe şi la siturile arheologice Chichén Itzá. Acest complex magnific oferă pachetul Occidental Unlimited Xcaret Xperience (UXX), special conceput pentru oaspeţii săi. Aceste pachete oferă acces nelimitat la parcul Xcaret pe durata sejurului. Oaspeții cu rezervări pentru pachetul UXX se vor bucura de peste 40 de exponate şi atracții la renumitul parc eco-arheologic Xcaret Park.

Îmbunătățiți-vă sejurul cu Unlimited Xcaret Xperience la sosirea la complex și plătiți un preț special pentru adulți și copii, la check-in.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,7 pentru un sejur pentru 2 persoane.Mexic! Super Oferta! 10 nopti, plecare din Cluj (IU) - 10 nopti detalii despre agentia Z Tour
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
02.Feb.2022 12.Feb.2022 - 1932 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu All inclusive
Data ultimului update: 29.10.2021
detalii oferta

SUPER OFERTA - MEXIC, PLAYA DEL CARMEN - SEJUR DE 8 NOPTI - ZBOR DIN CLUJ - NAPOCA (L.P.) - 8 nopti detalii despre agentia Z Tour
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
09.Mar.2022 17.Mar.2022 - 1788 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu All inclusive
Data ultimului update: 17.10.2021
detalii oferta
# #