Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Pomorie >

Sejur Hotel Paros Family (Ex. Olymp)

Sejur in Pomorie la Hotel Paros Family (Ex. Olymp)

Hotel Paros Family  (Ex. Olymp) Hotel Paros Family  (Ex. Olymp) Hotel Paros Family  (Ex. Olymp) Hotel Paros Family  (Ex. Olymp) Hotel Paros Family  (Ex. Olymp) Hotel Paros Family  (Ex. Olymp) Hotel Paros Family  (Ex. Olymp)
In inima Pomorie, Hotel Olymp este un punct ideal de unde se poate descoperi Pomorie. De aici, oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraş plin de viaţă are de oferit. Cu locaţia sa convenabilă, hotelul oferă acces facil la destinaţiile de neratat ale oraşului.

Hotel Olymp oferă servicii impecabile şi toate dotările esenţiale pentru a înviora turiştii. Acest hotel furnizează facilități de transfer, lift, restaurant, parcare cu valet, spălătorie pentru a asigura oaspeţilor noştri cel mai înalt grad de confort.

Oaspeţii pot alege din 22 camere, toate emanând o atmosferă de armonie şi pace totală. În plus, ofertele de agrement găzduite de hotel vă asigură o multime de lucruri de făcut în timpul sejurului dumneavoastră. Hotel Olymp este un loc ideal de cazare pentru turiştii ce caută şarm, confort şi comoditate în Pomorie.


# #