Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Praga >

Sejur Hotel TOP HOTEL Praha

Sejur in Praga la Hotel TOP HOTEL Praha

Hotel TOP HOTEL Praha Hotel TOP HOTEL Praha Hotel TOP HOTEL Praha Hotel TOP HOTEL Praha Hotel TOP HOTEL Praha Hotel TOP HOTEL Praha
Hotelul Top Prague este accesibil cu ușurință de pe autostrada 1, fiind la 800 de metri de centrul comercial Chodov. Oferă piscină interioară, cadă cu hidromasaj, solar, sală de sport, mai multe terenuri de tenis și 2 recepții. Este disponibil WiFi gratuit în hol și în camere.
De la Hotelul Top Prague, oaspeții pot ajunge în 25 de minute cu transportul public în centrul orașului. Stația de autobuz se află chiar în fața clădirii.
Camerele au smart TV cu canale prin satelit și WiFi gratuit. Unele camere oferă aer condiționat. În plus, există și camere pentru persoane cu mobilitate redusă.
Oaspeții au la dispoziție 4 restaurante care servesc preparate culinare cehe, indiene și internaționale, precum și 3 baruri, un bar în hol cu grădină de iarnă și o zonă de relaxare în aer liber. La barul din hol sunt disponibile băuturi și gustări. Hotelul are o grădină de iarnă cu acces la o grădină japoneză.


# #