Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Predeal >

Sejur Hotel Atrium Panoramic SPA

Sejur in Predeal la Hotel Atrium Panoramic SPA

Hotel Atrium Panoramic SPA Hotel Atrium Panoramic SPA Hotel Atrium Panoramic SPA Hotel Atrium Panoramic SPA Hotel Atrium Panoramic SPA Hotel Atrium Panoramic SPA Hotel Atrium Panoramic SPA Hotel Atrium Panoramic SPA Hotel Atrium Panoramic SPA Hotel Atrium Panoramic SPA Hotel Atrium Panoramic SPA Hotel Atrium Panoramic SPA
Hotelul Atrium Panoramic SPA**** , fostul Hotel Andy****, este situat langa centrul statiunii de ski, in drumul care duce la cabana Trei Brazi, inconjurat de peisaje magnifice ale muntiilor. Atmosfera calda si primitoare garanteaza o experienta de neuitat, indiferent daca doriti o vacanta frumoasa sau organizarea unui teambuilding.

La Atrium Panoramic Hotel & Spa va veti putea bucura de camere spatioase, de unde puteti admira panorama muntilor, de serviciile de wellness, incluzand piscina interioara, jacuzzi, sauna, sala de fitness sau sa va relaxati pe terasa acoperita unde veti putea servi masa privindu-va copiii cum se joaca in spatiul special amenajat si distrandu-va la o masa de biliard, tenis de masa sau de air hockey.

Facilități: Centru SPA piscina interioara, jacuzzi, sauna si fitness, restaurant, terasa exterioara, coffee lounge, 2 sali de conferinte, 1 sala de evenimente, ideale pentru team-building-uri, sala de jocuri cu biliard, tenis de masa si air-hockey, parcare supravegheata video accesibila si de catre autocare, loc de joaca pentru copii, activitati de teambulding in interior cat si in exterior, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii.

Hotelul are 32 de camere din care 25 camere duble twin si matrimoniale, 3 camere triple si 4 apartamente.

Toate camerele sunt decorate elegant in culori calde, orientate cu vedere catre muntii Piatra Mare, dotate cu facilitatile specifice unui hotel de 4*.

Camere: uscător de păr, priză pentru aparatul de ras, aer condiţionat, telefon, TV LCD, produse cosmetice, sistem electronic de inchidere a usilor, minibar, Internet wireless, seif, facilități cafea si ceai.

Camera Dubla Standard are o suprafata de 35 m2.

Apartamentul cvadruplu are suprafata 45 m2, capacitate 4 persoane.


# #