Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Punta Cana >

Sejur Hotel Grand Memories Splash Punta Cana

Sejur in Punta Cana la Hotel Grand Memories Splash Punta Cana

Hotel Grand Memories Splash Punta Cana Hotel Grand Memories Splash Punta Cana Hotel Grand Memories Splash Punta Cana Hotel Grand Memories Splash Punta Cana Hotel Grand Memories Splash Punta Cana
Grand Memories Punta Cana All Inclusive este o proprietate care oferă un parc stropitor, piscine în aer liber, un loc de joacă pentru copii și un club pentru copii și adolescenți. Acest complex all-inclusive oferă acces gratuit la Wi-Fi și acces la plajă.

Camerele cu aer condiționat de la Memories Splash au TV prin cablu, minibar, balcon sau terasă și baie cu articole de toaletă gratuite.

Complexul are mai multe restaurante care oferă preparate din bucătăria mexicană și italiană, servicii de bufet, o sală de gheață, o cafenea și 11 baruri diferite.

Grand Memories Punta Cana All Inclusive oferă, printre altele, un centru de fitness, mese de ping-pong și biliard, bărci cu vapoare, lecții de aqua aerobic, lecții de dans, lecții spaniole, volei și polo pe apă. Cluburile pentru copii și adolescenți sunt deschise între orele 09:30 și 18:00.

Palma Real Shopping Village este la 20 de minute de mers cu mașina de complex, iar aeroportul Punta Cana International este la 30 de minute de mers cu mașina.

Când rezervați mai mult de 6 camere, se pot aplica politici diferite și suplimente suplimentare
rezervările se vor achita integral după 3 zile de rezervare.


# #