Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Punta Cana >

Sejur Hotel Majestic Elegance Punta Cana

Sejur in Punta Cana la Hotel Majestic Elegance Punta Cana

Hotel Majestic Elegance Punta Cana Hotel Majestic Elegance Punta Cana Hotel Majestic Elegance Punta Cana Hotel Majestic Elegance Punta Cana Hotel Majestic Elegance Punta Cana Hotel Majestic Elegance Punta Cana Hotel Majestic Elegance Punta Cana Hotel Majestic Elegance Punta Cana Hotel Majestic Elegance Punta Cana Hotel Majestic Elegance Punta Cana Hotel Majestic Elegance Punta Cana Hotel Majestic Elegance Punta Cana
Localizare: Hotelul Majestic Elegance Punta Cana este localizat pe plaja Punta Cana, la aproximativ 12 minute de mers cu maşina de Parcul Manati şi la mai puţin de 30 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Punta Cana.

Facilitati: piscina, restaurant, bar, spa, masaj, teren de tenis, sauna. Oaspeţii de la Majestic Elegance au la dispoziţie un teren de golf şi un cazinou. La 2 minute de mers pe jos de suite există un club pentru copii supravegheat, unde sunt disponibile jocuri video. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie o piscină, un centru spa şi facilităţi de sporturi nautice. Clubul Elegance, care are o piscină şi zone de plajă private, este un loc de divertisment destinat exclusiv adulţilor. Printre altele, clubul oferă facilităţi premium, precum un serviciu de majordom şi acces gratuit la internet. Restaurantele servesc o gamă variată de preparate din bucătăria internaţională. Unele oferă programe de muzică live şi impun un cod vestimentar.

Dotari camere: Camerele dispun de jacuzzi, room-service, minibar, acces internet, TV, seif, aer conditionat. Suitele elegante de la Majestic Elegance - Punta Cana sunt amenajate cu marmură europeană şi sunt dotate cu TV cu plasmă cu canale prin satelit şi DVD player. Acestea includ un aparat de cafea, birou şi minibar. Fiecare suită beneficiază de o uşă separată pentru room service. Unele suite oferă cadă spa în interior şi în aer liber.


# #