Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Punta Cana >

Sejur Hotel Jewel Palm Beach

Sejur in Punta Cana la Hotel Jewel Palm Beach

Hotel Jewel Palm Beach Hotel Jewel Palm Beach Hotel Jewel Palm Beach
ÎMBRĂȚIȘAȚI UN ADEVĂRAT SPIRIT DE INSULĂ LA JEWEL PALM BEACH ALL-INCLUSIVE BEACH RESORT

Bucuraţi-vă de o vacanţă pe o plajă scăldată în soare, pe coasta de est a Republicii Dominicane. Jewel Palm Beach All-Inclusive Beach Resort, oferă o escapadă pentru familii, pentru cupluri și cupluri cu copii, cu incluziuni romantice.

Acest complex prietenos şi relaxant include plaje superbe, o mare turcoaz maiestuoasă şi cele mai bune facilităţi all inclusive. Oaspeții au la dispoziție camere și suite de lux, restaurante internaționale cu preparate gourmet, precum și baruri și lounge prietenoase. Există o mulțime de activități pe insulă, de la snorkeling la windsurfing, plus un club pentru copii distractiv și interactiv și un loc de relaxare pentru adolescenți în Teen Zone, în timp ce părinții se pot relaxa la piscină sau la luxosul nostru centru spa de zi.

Jewel Palm Beach se află la 20 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Punta Cana şi de centrul oraşului Punta Cana.

La complexul Jewel sunt disponibile activităţi precum snorkelling şi caiac. Centrul spa din cadrul proprietății include o piscină de relaxare, un salon de înfrumusețare și o sală de sport. Barul Show Time este situat în apropiere de teatru și găzduiește spectacole de divertisment live.

Jewel Palm Beach Punta Cana se află la 15 minute de mers cu mașina de parcul de distracții Manati. Terenul de golf Barcelo Bavaro este situat la 13,4 km.OFERTA SPECIALA-PUNTA CANA- , PLECARE DIN BUCURESTI (OR) - 7 nopti detalii despre agentia Z Tour
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
07.Feb.2024 14.Feb.2024 - 1821 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu All inclusive
Data ultimului update: 20.09.2023
detalii oferta

OFERTA SPECIALA - PLECARE DIN BUCURESTI - SEJUR 7 NOPTI IN REPUBLICA DOMINICANA (OR) - 7 nopti detalii despre agentia Z Tour
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
18.Oct.2023 25.Oct.2023 - 1766 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu All inclusive
Data ultimului update: 31.08.2023
detalii oferta
# #