Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Qawra >

Sejur Hotel Soreda (confort 3*)

Sejur in Qawra la Hotel Soreda (confort 3*)

Hotel Soreda (confort 3*) Hotel Soreda (confort 3*) Hotel Soreda (confort 3*) Hotel Soreda (confort 3*) Hotel Soreda (confort 3*) Hotel Soreda (confort 3*) Hotel Soreda (confort 3*) Hotel Soreda (confort 3*) Hotel Soreda (confort 3*) Hotel Soreda (confort 3*) Hotel Soreda (confort 3*) Hotel Soreda (confort 3*)
Oferind piscine interioare şi în aer liber, plus încă una pe terasa de pe acoperiş, Hotelul Soreda este situat în satul maltez Qawra. Are un club Radius Health, cu sală de gimnastică şi saună.

Camerele sunt spaţioase şi au aer condiţionat, balcon şi o baie privată cu uscător de păr. Toate sunt dotate cu TV prin satelit, un minibar şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea. Hotelul are 193 camere.

Wi-Fi gratuit este disponibil în holul elegant unde puteţi asculta muzică de pian live. Un mic dejun copios de tip bufet este servit în fiecare dimineaţă, cu numeroase opţiuni. Restaurantul Bayleaf de la Hotelul Soreda oferă mese tip bufet şi nopţi tematice malteze. Există, de asemenea, 2 baruri interioare şi un bar de vară pe acoperiş, cu vederi panoramice spre mare.

Hotelul mai include o sală de jocuri şi un salon cu un TV cu ecran plat pentru evenimente sportive. Există parcare gratuită, iar Aeroportul Internaţional Malta este situat la 30 de minute cu maşina.


# #