Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Raa Atoll >

Sejur Hotel Furaveri Island Resort & Spa

Sejur in Raa Atoll la Hotel Furaveri Island Resort & Spa

Hotel Furaveri Island Resort & Spa Hotel Furaveri Island Resort & Spa Hotel Furaveri Island Resort & Spa Hotel Furaveri Island Resort & Spa Hotel Furaveri Island Resort & Spa
Furaveri Island Resort & Spa se află în atolul exotic Raa şi are zonă de plajă privată. Oaspeţii se pot bucura de tratamente spa revitalizante la Furaveri Spa. Localurile unde se poate lua masa sunt situate la înălțime şi oferă vedere panoramică la plajă, lagună şi insulele luxuriante din apropiere.

Oaspeții se pot bucura de diverse activități în împrejurimi, care includ snorkelling, scufundări, navigaţie pe catamaran, canotaj și windsurfing. Clubul pentru copii are o sală cu aer condiționat, echipată cu jucării alese cu grijă, precum și un loc de joacă mare cu nisip, care oferă căsuță de joacă, tobogan și balansoare cu arc.

Toate camerele acestui complex oferă WiFi gratuit şi minibar. Facilităţile suplimentare includ fierbător electric şi papuci. Pentru un plus de lux și confort, băile includ cadă.

Proprietatea acceptă plăți cu carduri Union Pay.

În zona centrală de bufet, decorată cu elemente indiene în stil contemporan-rustic, sunt disponibile preparate asiatice la grătar şi specialități din Orientul Mijlociu. Barul de la piscină Udhares oferă diverse băuturi spirtoase colorate sau albe. Oaspeţii pot lua masa în vilă pe toată durata zilei, având la dispoziţie un meniu à la carte.


# #