Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Raa Atoll >

Sejur Hotel Reethi Faru Resort

Sejur in Raa Atoll la Hotel Reethi Faru Resort

Hotel Reethi Faru Resort Hotel Reethi Faru Resort Hotel Reethi Faru Resort Hotel Reethi Faru Resort
Reethi Faru Resort este un complex nou, situat în atolul Raa, la nord-vest de Male, pe insula mică Filaidhoo, care are propriul recif frumos, la doar 80 de metri de țărm. De la aeroportul internațional se poate ajunge la Reethi Faru Resort cu un zbor pitoresc de 45 de minute cu hidroavionul sau un zbor intern de 20 de minute spre Dharavandhoo, urmat de o călătorie cu barca cu motor de 40 de minute până la complex.

Oaspeții se pot relaxa în una dintre cele 150 de vile luxoase în stilul tradițional al insulelor Maldive, dotate cu o cadă cu hidromasaj, amplasate în grădinile tropicale, pe plajă sau pe piloni, deasupra apei turcoaz. Centrul de scufundări al complexului este prevăzut cu echipamentul necesar pentru a prezenta cea mai surprinzătoare viață subacvatică și pentru ca oaspeții să poată descoperi misterele Oceanului Indian și ale recifului viu. Aceștia se pot relaxa în centrul de wellness și spa revigorant sau pot începe un nou regim de fitness în complexul sportiv cu dotări complete.

Complexul pune la dispoziție 6 restaurante și 6 baruri, care oferă preparate culinare delicioase, alături de preparate la grătar realizate pe loc și preparate culinare internaționale speciale, cocktailuri, smoothie din fructe proaspete și vinuri rafinate, într-un cadru unde oaspeții vor simți că au evadat în Paradis.

Centrul de scufundări de 5 stele oferă ședințe de scufundări educaționale, recreative, cu nitrox, precum şi cursuri pentru începători şi scafandri avansați. Centrul de sporturi nautice, cu echipament și servicii de ultimă generație, organizează nenumărate sporturi nautice și excursii


# #