Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Rab >

Sejur Hotel San Marino Sunny Resort By Valamar

Sejur in Rab la Hotel San Marino Sunny Resort By Valamar

Hotel San Marino Sunny Resort By Valamar Hotel San Marino Sunny Resort By Valamar Hotel San Marino Sunny Resort By Valamar
Complexul San Marino Sunny Resort de Valamar la doar 100 de metri de plaja de nisip Paradise. San Marino Sunny Resort de Valamar se află în staţiunea de vacanţă Lopar, la 14 km de centrul şi de zona istorică a oraşului Rab şi situat pe o plajă de nisip lungă de 1,5 km. Această proprietate este formată din 5 hoteluri. Oferă un restaurant cu aer condiţionat şi bar cu terasă de dans, precum şi saloane de coafură, ziare şi un magazin de suveniruri.

Camerele au baie privată cu duş şi toaletă, aer condiţionat, telefon şi TV prin satelit. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Restaurantul din apropiere serveşte o selecţie variată de mâncăruri internaţionale. Aici puteţi savura aperitive, supe, precum şi preparate din peşte şi carne. De asemenea, puteţi încerca specialităţi şi deserturi tipic croate şi aveţi la dispoziţie câteva opţiuni vegetariene. Băuturile consumate la cină sunt incluse în tarif.


# #