Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Ras Al Khaimah >

Sejur Hotel Marjan Island Resort & Spa

Sejur in Ras Al Khaimah la Hotel Marjan Island Resort & Spa

Hotel Marjan Island Resort & Spa Hotel Marjan Island Resort & Spa Hotel Marjan Island Resort & Spa Hotel Marjan Island Resort & Spa Hotel Marjan Island Resort & Spa
Marjan Island Resort & Spa este situat pe prima insulă artificială din Ras Al Khaimah, înconjurată de apele limpezi ale Golfului Arabic. Situat la 45 de minute de Dubai, complexul este perfect pentru o vacanță în familie, oferind camere și suite spațioase, cu vedere minunată, o plajă privată, un centru spa unic şi diverse activități de agrement. Toate camerele și suitele sunt decorate elegant și au TV interactiv cu ecran plat și WiFi gratuit, pentru un plus de confort.

Complexul oferă opțiuni de luat masa eclectice, pentru a satisface toate gusturile. Oaspeții pot savura preparate internaționale la Al Liwan, preparate tradiționale marocane sau libaneze la Casa Maghrib sau Zaitouna House și mese în aer liber la restaurantul mediteranean Al Forno, cu vedere uimitoare la mare.
Diversele activități de la clubul Pirates, dotat cu cele mai noi jocuri video, locurile de joacă sigure din grădinile alăturate sau plimbările cu bicicletele și mașinuțele pe cornişă sunt garanția faptului că cei mici își vor petrece timpul în mod plăcut.
Centrul spa Lamar include secțiuni separate pentru domni și doamne, cu saună și baie de aburi, cadă cu hidromasaj, sală de fitness și piscine interioare.

Oaspeții pot face cumpărături la centrul comercial Al Hamra Mall, situat la 5 minute de mers cu mașina de Marjan Island Resort & Spa. Renumitul parc acvatic Ice Land se află la 10 minute de mers cu mașina. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.


# #