Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Insula Rhodos >

Sejur Hotel Achousa

Sejur in Insula Rhodos la Hotel Achousa

Hotel Achousa Hotel Achousa Hotel Achousa Hotel Achousa Hotel Achousa Hotel Achousa Hotel Achousa Hotel Achousa Hotel Achousa Hotel Achousa Hotel Achousa Hotel Achousa Hotel Achousa Hotel Achousa Hotel Achousa Hotel Achousa Hotel Achousa Hotel Achousa
Localizare: Hotelul Achousa se afla la marginea statiunii Faliraki, la 1000 m fata de plaja. Orasul Rhodos se afla la o distanta de 11 km, iar centrul statiunii Faliraki la 1 km. Statia de autobuz se afla la 300 m distanta de hotel. Există baruri, restaurante şi magazine la doar 10 minute de mers pe jos de hotel.

Facilitati hotel: piscina, bar la piscina, wi-fi, schimb valutar, fax, inchiriere biciclete si masini. Personalul de la recepţia cu program nonstop poate aranja servicii de închiriere auto. Barul serveşte cocktailuri şi îngheţată, iar barul de lângă piscină oferă gustări, printre care salate şi omlete, precum şi mese complete pe tot parcursul zilei. În zona piscinei se organizează un grătar în fiecare săptămână. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Dotari camere: Fiecare studio al hotelului Achousa are balcon sau terasa, chicineta, frigider, baie cu cada sau dus. Seifurile se afla la receptie si se percepe o taxa/ saptamana. Pentru aer coditionat in camera se achita un supliment (direct la hotel).

Plaja: Cea mai apropiata plaja de hotelul Achousa este plaja cu nisip din Faliraki. Aceasta este plaja publica, iar umbrelele si sezlongurile se platesc.



SUPER OFERTA RHODOS CU PLECARE DIN BUCURESTI (CD) - 7 nopti detalii despre agentia Z Tour
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
18.Jun.2024 25.Jun.2024 - 313 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / fara masa inclusa
Data ultimului update: 29.01.2024
detalii oferta

SUPER OFERTA RHODOS CU PLECARE DIN CLUJ (CD) - 7 nopti detalii despre agentia Z Tour
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
11.Jun.2024 18.Jun.2024 - 320 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / fara masa inclusa
Data ultimului update: 29.01.2024
detalii oferta




# #