Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Insula Rhodos >

Sejur Hotel Evita Resort

Sejur in Insula Rhodos la Hotel Evita Resort

Hotel Evita Resort Hotel Evita Resort Hotel Evita Resort
Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Beneficiind de o locație liniștită într-o plantație de măslini, proprietatea de familie Evita oferă o piscină sezonieră în aer liber, cu o zonă separată pentru copii, care funcționează numai în timpul lunilor de vară. Printre opțiunile de luat masa se numără un restaurant și un bar la piscină. Conexiunea WiFi este gratuită în zonele publice.

Toate camerele de la Evita se deschid spre un balcon cu vedere la grădină sau la Marea Egee. Fiecare cameră este echipată cu frigider. Baia privată este dotată cu duș.

Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun englezesc în pergola de piatră sau la umbra copacului de bougainvillea. La restaurant se servesc preparate mediteraneene pregătite cu ingrediente locale. Sunt disponibile și facilități de grătar.

La mai puțin de 300 m de proprietate există un supermarket și o stație de autobuz. Evita este la 1 km de cea mai apropiată plajă și la 12 km de centrul vechi din Rodos. Aeroportul Internațional Digoras se găsește la 15 km.


# #