Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Rio De Janeiro >

Sejur Hotel Mirasol Copacabana

Sejur in Rio De Janeiro la Hotel Mirasol Copacabana

Hotel Mirasol Copacabana Hotel Mirasol Copacabana Hotel Mirasol Copacabana
Mirasol Copacabana este situat într-o zonă animată, cu baruri, restaurante şi magazine, la 300 de metri de Plaja Copacabana. Acesta oferă un bufet bogat de mic dejun şi o piscină pe acoperiş, cu vedere la Oceanul Atlantic.

Camerele sunt dotate cu aer condiţionat şi oferă un decor contemporan, cu podele din lemn. Toate au TV cu ecran plat, minibar şi baie privată. Unele camere oferă un jacuzzi şi spaţiu suplimentar. Sunt disponibile şi camere pentru nefumători.

De la terasă, oaspeţii pot admira o privelişte superbă a monumentului Hristos Mântuitorul din Rio de Janeiro. Mirasol Copacabana Hotel oferă oaspeţilor prosoape de plajă şi umbrele de soare. De asemenea, sunt disponibile un centru de fitness complet utilat şi o saună.

Bufetul luxos de mic dejun oferă o selecţie bogată de fructe, pâine şi produse fierbinţi. La barul somptuos Sky Sol este servită o selecţie variată de băuturi. El Sol Restaurant serveşte preparate culinare braziliene şi internaţionale.

Dealul Sugar Loaf este renumit pe plan mondial şi se află la 10 minute cu maşina de hotel. Aeroportul Santos Dumont şi Aeroportul Internaţional Rio de Janeiro-Galeão sunt situate la mai puţin de 20 de km distanţă.


# #