Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Roma >

Sejur Hotel Antico Acquedotto

Sejur in Roma la Hotel Antico Acquedotto

Hotel Antico Acquedotto Hotel Antico Acquedotto Hotel Antico Acquedotto Hotel Antico Acquedotto Hotel Antico Acquedotto Hotel Antico Acquedotto Hotel Antico Acquedotto Hotel Antico Acquedotto Hotel Antico Acquedotto Hotel Antico Acquedotto Hotel Antico Acquedotto Hotel Antico Acquedotto Hotel Antico Acquedotto Hotel Antico Acquedotto Hotel Antico Acquedotto Hotel Antico Acquedotto Hotel Antico Acquedotto Hotel Antico Acquedotto
Oaspeții se pot bucura de cazare la preţuri accesibile, cu legături bune de transport către centrul Romei. Hotelul Antico Acquedotto este situat într-o zonă verde, rezidențială, aproape de un apeduct roman antic. Acesta se află la 30 de metri de gara Villini a liniei de cale ferată Roma-Pantano.

Una din cele mai importante biserici din Roma, Bazilica San Giovanni in Laterano, este la doar 15 minute de Hotelul Antico Acquedotto. La doar 50 de metri se află o stație a autobuzului cu numărul 105, care oferă legături directe la Gara Termini din Roma.

În timp ce străzile din jurul Hotelului Acquedotto Antico sunt liniștite și pline de verdeață, la numai 5 minute de mers pe jos se află Pigneto, o zonă plină de viață din Roma, care a devenit foarte repede celebră pentru barurile și restaurantele sale.

Toate camerele de la Hotelul Antico Acquedotto oferă acces Wi-Fi gratuit, iar multe au balcon privat. De asemenea, oaspeții au la dispoziție 3 terase comune unde se pot relaxa şi bucura de vederea panoramică la oraş şi la clădirile sale antice romane.


# #