Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Roma >

Sejur Hotel Best Roma

Sejur in Roma la Hotel Best Roma

Hotel Best Roma Hotel Best Roma Hotel Best Roma
Hotelul Best Roma se bucură de o poziţie centrală în inima Romei, chiar lângă impresionanta Porta Maggiore, unul dintre principalele puncte de acces istorice către oraşul vechi.

Hotelul este situat între Colosseum şi catedralele San Giovanni in Laterano şi Santa Maria Maggiore, de asemenea la mică distanţă de Forumul Roman şi Fântâna din Trevi.

Mai multe linii de autobuz, ca şi de metrou (linia A) opresc în imediata apropiere a proprietăţii, oferindu-vă acces rapid şi uşor la orice zonă a oraşului.

Hotelul Best Roma este amplasat, de asemenea, în apropierea a 2 zone pline de restaurante şi renumite pentru viaţa de noapte activă: zona pietonală Via del Pigneto şi cartierul universitar San Lorenzo.

După vizitarea reperelor incredibile ale Oraşului Etern sau distracţii afară până noaptea târziu, vă puteţi retrage în camerele confortabile, cu un decor şi mobilier de epocă.

O sală elegantă la recepţie este disponibilă dimineaţa pentru un mic dejun continental din partea casei, care, de asemenea, poate fi servit în camera dumneavoastră.


# #