Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Roma >

Sejur Hotel Black

Sejur in Roma la Hotel Black

Hotel Black Hotel Black Hotel Black Hotel Black Hotel Black Hotel Black Hotel Black Hotel Black Hotel Black Hotel Black Hotel Black Hotel Black
Hotelul de 4 stele Black are interioare de design şi mobilier elegant. Acesta este situat în nordul Romei, la 10 minute cu maşina de Bazilica Sf. Petru. Hotelul are o piscină în aer liber, cu o cadă de hidromasaj, o sală de gimnastică şi o saună.

Camerele au mochete sau podele din lemn şi sunt dotate cu aer condiţionat şi izolate fonic. Printre facilităţile din cameră se numără un televizor LCD, cu programe prin satelit şi cu plată. Fiecare cameră are vedere la parc sau la zona rezidenţială din jur.

Restaurantul Edon este specializat în bucătăria romană şi mâncăruri mediteraneene. Pe timpul verii, mesele pot fi servite la piscină. Barul La Luna oferă băuturi clasice şi lichioruri locale.

Hotelul Black oferă o parcare gratuită şi un serviciu de transfer ieftin spre staţia de metrou Cornelia, aflată la 3 km distanţă. Personalul hotelului poate rezerva bilete pentru diverse evenimente şi pentru transportul public. De asemenea, personalul poate organiza tururi ale oraşului.

Camerele Hotelului: 67


# #