Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Roma >

Sejur Hotel Cardinal St Peter

Sejur in Roma la Hotel Cardinal St Peter

Hotel Cardinal St Peter Hotel Cardinal St Peter Hotel Cardinal St Peter Hotel Cardinal St Peter Hotel Cardinal St Peter Hotel Cardinal St Peter Hotel Cardinal St Peter Hotel Cardinal St Peter Hotel Cardinal St Peter Hotel Cardinal St Peter Hotel Cardinal St Peter Hotel Cardinal St Peter
Situat în centrul Capitalei, foarte aproape de Piazza S. Pietro), la 15 minute cu taxiul de la gara Termini şi Air Terminal şi la doar 30 de minute cu maşina de Aeroportul Leonardo da Vinci.

De fapt, un elegant hotel de patru stele, după o renovare abil, este furnizat pe 130 de camere şi apartamente cu balcoane panoramice şi un stil de mobilier modern, caracterizat prin unirea din diferite materiale, cum ar fi lemn şi metal. Hidro masaj baie şi duş, la cerere.

Cardinalul Hotel Saint Peter este destinatia perfecta pentru toti cei care doresc să rămână într-un loc liniştit, pentru a respira o atmosferă plăcută şi elegant, fără a renunţa să recupereze centrul Romei într-un timp. Sfânt "Sala Nervi" pentru publicul papal şi Piaţa Sf. Petru cu faimoasa Basilica se află la doar 5 minute cu mijloacele de transport.

Multe autobuze speciale conecta, de asemenea, la hotel la inima antice de la Roma, cu monumentele sale istorice principale, zona de shopping fermecătoare de Cola di Rienzo.


# #