Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Roma >

Sejur Hotel Cilicia

Sejur in Roma la Hotel Cilicia

Hotel Cilicia Hotel Cilicia Hotel Cilicia Hotel Cilicia Hotel Cilicia Hotel Cilicia Hotel Cilicia Hotel Cilicia Hotel Cilicia Hotel Cilicia Hotel Cilicia Hotel Cilicia
Localizare: Cilicia Hotel se afla in centrul Romei, in cartierul Via Appia Antica, la 800 metri de Basilica St John Lateran. Datorita pozitionarii centrale si a numeroaselor mijloace de transport public, hotelul Cilicia este bine conectat cu centrul istoric al orasului. Este situat la 1 km de Parcul Regional Appia Antica şi la 15 minute de mers pe jos de staţia de metrou Re di Roma de pe linia A. Catedrala San Giovanni este la aproximativ 20 de minute de mers pe jos, iar cu autobuzele locale se poate ajunge direct la Colosseum.

Facilitati hotel: avandu-si sediul intr-o cladire restaurata, hotelul Cilicia include receptie 24 ore, un bar si o zona de relaxare in gradina, parcare.

Camere: Hotelul Cilicia dispune de 62 camere, dintre care 3 apartamente Junior si 1 apartament, toate decorate in stilul clasic. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie private, uscator de par, TV satelit, acces internet, seif, telefon, minibar.
# #