Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Roma >

Sejur Hotel Eurostars Roma Aeterna

Sejur in Roma la Hotel Eurostars Roma Aeterna

Hotel Eurostars Roma Aeterna Hotel Eurostars Roma Aeterna Hotel Eurostars Roma Aeterna
Oferind un centru de fitness gratuit, Eurostars Roma Aeterna este găzduit de o fostă fabrică farmaceutică din zona pietonală Pigneto din Roma, renumită pentru cafenele şi baruri. Staţia de autobuz din apropiere asigură conexiune cu gara Termini, iar staţia de metrou Pigneto se află la 5 minute de mers pe jos.

Toate camerele hotelului Eurostars au aer condiţionat, podea cu parchet şi TV cu canale internaţionale. Camerele sunt amenajate în stil minimalist funcţional, iar băile au cadă spa. Unele camere includ un ceainic cu ceai gratuit.

Proprietatea serveşte zilnic un mic dejun tip bufet cu produse dulci şi sărate, printre care ouă, fructe proaspete, mezeluri şi brânzeturi. De asemenea, aveţi la dispoziţie prăjituri şi produse de patiserie, precum şi băuturi calde şi omletă.
La sosire, hotelul oferă o băutură gratuită de bun venit, iar conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele proprietăţii.
Din Piazzale Prenestino, aflată la 300 de metri, oaspeţii pot călători cu tramvaiul spre Vatican şi Villa Borghese. Gara Ponte Casilino din apropiere oferă acces direct la gara Termini.


# #