Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Roma >

Sejur Hotel Galileo

Sejur in Roma la Hotel Galileo

Hotel Galileo Hotel Galileo Hotel Galileo Hotel Galileo Hotel Galileo Hotel Galileo
Hotelul Galileo este situat in centrul orasului Roma, în apropiere de Gara Centrala Termini şi aproape de străzile cele mai cautate pentru cumpărături. Ambasade şi consulate, Spitalul Umberto I, Universitatea La Sapienza, CNR (Comitetul Naţional pentru Cercetare), Biblioteca Naţională si numeroase ministere şi banci se afla in aceeasi zona cu hotelul Galileo.

Acest hotel de 3 stele este bine deservit de transportul public. Autobuzele opresc la Piata Independentei, la doar 100 de metri distanţă de hotel, în timp ce staţia de metrou Castro Pretorio este la doar o plimbare de 5 minute de la hotel. Hotel Galileo pune la dispozitia clientilor sositi pentru afaceri sala sa de întâlnire cu o capacitate de 50 de persoane dotate cu tehnologie moderna. Un real privilegiu pentru oaspeţi este terasa cu grădină de pe acoperiş unde, atunci cand vremea permite, se serveste si micul dejun tip bufet continental.

Cele 39 de camere primitoare detin linie telefonică directă, conexiune la internet, TV prin satelit, radio, minibar, seif şi aer condiţionat. Toate camerele au baie proprie cu cabina de dus sau cada şi uscător de păr.


# #