Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Roma >

Sejur Hotel Medici

Sejur in Roma la Hotel Medici

Hotel Medici Hotel Medici Hotel Medici Hotel Medici Hotel Medici Hotel Medici Hotel Medici Hotel Medici Hotel Medici Hotel Medici Hotel Medici Hotel Medici Hotel Medici Hotel Medici Hotel Medici Hotel Medici Hotel Medici Hotel Medici
Localizare: Hotelul Medici este situat intr-o cladire eleganta de secol XIX, la cativa pasi de parcul Villa Borghese din Roma. Treptele Spaniole se afla la o plimbare de 15 minute de hotel. Scalinata della Trinita dei Monti se află la 15 minute de mers pe jos. Gara Termini este situată la 1,5 km de această proprietate. Hotelul se afla la 100 de metri de Porta Pia, iar in zona se gasesc numeroase restaurante. La 50 de metri sunt statii ale autobuzelor publice si ale circuitelor turistice ale orasului.

Facilitati: Hotelul Medici are o gradina frumoasa, unde se ofera bauturi reconfortante primavara si vara si unde va puteti bucura de micul dejun sau de un aperitiv. De asemenea, hotelul are un salon mare, mobilat cu gust, cu un televizor LCD și acces gratuit la internet WIFI. Lounge-barul reprezinta un loc primitor pentru servirea micului dejun, unei gustari sau doar pentru o pauză de cafea. Hotelul oferă clienților săi o sală de ședințe care poate găzdui între 8 și 10 oaspeți.

Dotari camere: Camerele sunt moderne, spatioase si elegante si ofera acces gratuit la Wi-Fi, seif, telefon, aer condiționat, Tv, minibar, room service, baie privată.


# #