Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Roma >

Sejur Hotel Palladium Palace

Sejur in Roma la Hotel Palladium Palace

Hotel Palladium Palace Hotel Palladium Palace Hotel Palladium Palace Hotel Palladium Palace Hotel Palladium Palace Hotel Palladium Palace Hotel Palladium Palace Hotel Palladium Palace Hotel Palladium Palace Hotel Palladium Palace Hotel Palladium Palace Hotel Palladium Palace
Situat la 200 de metri de staţia de metrou şi gara Termini, Palladium Palace se bucură de legături de transport excelente. Are un bar pe acoperiş cu vederi panoramice şi camere în stil clasic.

Palladium Palace este amplasat la 100 de metri de la Bazilica Santa Maria Maggiore. Colosseumul se află la o plimbare de 15 minute. Opera din Roma este situată la 700 de metri distanţă.

Camerele au mobilier din lemn clasic, TV prin satelit şi aer condiţionat. Baia include uscător de păr şi articole de toaletă. Unele camere au fresce de la începutul anilor 1900 şi un duş cu hidromasaj sau cadă.

Situat într-o clădire din secolul al XIX-lea, Hotelul Palladium are o recepţie deschisă 24 de ore. Holul este decorat cu marmură şi mobilier din lemn nobil. Personalul poate rezerva bilete şi excursii.# #