Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Sacel >

Sejur Hotel Pensiunea Lacramioara

Sejur in Sacel la Hotel Pensiunea Lacramioara

Hotel Pensiunea Lacramioara Hotel Pensiunea Lacramioara Hotel Pensiunea Lacramioara Hotel Pensiunea Lacramioara Hotel Pensiunea Lacramioara Hotel Pensiunea Lacramioara
Situata in Maramuresul Istoric in localitatea Sacel, departe de vacarmul urban, in unul dintre cele mai importante centre turistice ale Romaniei, oferind confort si dotari de clasa, dar in acelasi timp intimitatea, caldura si eleganta locuintei proprii, Pensiunea LACRAMIOARA satisface cele mai exigente pretentii.

Ospitalitatea specifica locului, bucataria traditionala, amabilitatea, promptitudinea si calitatea serviciilor sunt motivele care va vor face sa reveniti cu placere la noi.

Cu o capacitate de 32 de locuri de cazare, Pensiunea LACRAMIOARA pune la dispozitia oaspetilor sai apartamente, camere cu unu sau doua paturi duble, o sala de mese cu 32 de locuri, doua terase, sala de recreere, iar pentru cei dornici de aventura, exista posibilitatea de campare.

Preparatele cu specific traditional romanesc sunt gatite aproape in exclusivitate folosind produse din ferma proprie, care se afla in imediata apropiere a pensiunii.

De asemenea, Pensiunea LACRAMIOARA organizeaza mese festive, nunti, botezuri, diverse evenimente.


# #