Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Sfantu Gheorghe - Delta >

Sejur Hotel Green Village

Sejur in Sfantu Gheorghe - Delta la Hotel Green Village

Hotel Green Village Hotel Green Village Hotel Green Village Hotel Green Village Hotel Green Village Hotel Green Village Hotel Green Village Hotel Green Village Hotel Green Village Hotel Green Village Hotel Green Village
Resortul Green Village se afla in localitatea Sfantu Gheorghe, un loc exotic unde Dunarea intalneste Marea Neagra, un loc care iti ofera in acelasi timp o vacanta pe litoralul Marii Negre si sansa de a descoperii Delta. Va invitam intr-un sat linistit, cu ulitele acoperite de nisip fin, cu oameni prietenosi, departe de civilizatia zgomotoasa, unde se poate ajunge doar cu vaporu, barca rapidal sau, eventual, cu elicopterul.

Green Village ocupa o suprafata de cca. 30.000 mp si dispune de 50 de camere duble, cu pat matrimonial (Vila 1 – Vila 5) si 40 de apartamente (Vila A-Vila O, Vila 7, Vila 8). Camerele au o suprafata cuprinsa intre 25 si 40 de mp fiecare. Apartamentele au la parter un living de cca.20 mp si o terasa de cca.15 mp iar la etaj un dormitor de cca. 30 mp.

Decoratia, de un lux neostentativ, se remarca prin grija pentru detaliu. Peretii lambrisati in lemn patinat si mobilierul colonial din bambus cu drapajele din in brut, aduc in interior culorile subtile si calde ale Deltei. Baile sunt generoase, cu finisaje impecabile, si toaleta separata. Camerele au minibar si aer conditionat.

Oaspetii pot lua masa pe terasele celor trei restaurante (capacitate totala: 240 locuri in interior si 100 locuri pe terasa), privind fluviul si nemarginirea marii, sau pe pajistea cu umbrare de stuf, situata pe malul lacului. Bucatarii nostri va pot pregati preparate gustoase din peste sau carne din bucataria internationala si cea locala. In cele trei baruri lacustre va asteapta bauturi pentru toate gusturile.

Zona 1: Egreta cuprinde Vila 1 si Vila 2, fiecare avand 10 camere duble, Restaurantul 1 cu o capacitate de 48 de locuri, un bar lacustru si jacuzzi.
Zona 2: Starcul alb include Vila 7, cu 1 living si 2 dormitoare, Vila 8, cu 2 livinguri si 8 dormitoare si complexul de vile A- I, insumand 18 apartamente.
Zona 3: Lebada cuprinde complexul de Vile J – L (6 apartamente).
Zona 4: Pelicanul se gasesc Vilele 3-5, fiecare avand 10 camere duble, piscina, Vilele M – O, cu 6 apartamente, sauna, sala de fitness, Restaurantul 2 (144 locuri), Restaurantul 3 (48 de locuri) si doua baruri lacustre. De asemenea, in aceasta zona se afla Complexul Multifunctional, (cu 3 sali cinema/conferinte, sala 1: 120 locuri, sala 2: 60 locuri, sala 3: 40 de locuri, centru afaceri, biliard, biblioteca).
Zona 5: Marina Resortului. Clientii care vin cu barcile proprii au acces gratuit in Marina Resortului.

Servicii incluse Vile 4*: badminton, fotbal pe plaja, tenis de masa, sauna, piscina exterioara, jacuzzi exterior, internet, tv, biblioteca, biliard, sah, remi, table.

Alte activitati:
• inchiriere caiace,
• excursii in Delta Dunarii,
• pescuit stationar pe Dunare sau pe lac incinta

Imprejurimi - Obiective turistice Delta Dunarii
Va recomandam calduros excursiile pe canalele si lacurile din aceasta zona unica in Europa. Baza nautica este dotata cu barci rapide, barci pescaresti si caiace. Pescuitul pe Dunare, pe lacuri sau pe canale reprezinta un alt punct de interes. Capturile de mari dimensiuni nu sunt rare (in fiacre an se prind somni de 60-80 kg), de momeli ne putem ocupa noi.

Birdwatching-ul sau vanatoare fotografica reprezinta alternative spectaculoase pentru turistul specialist sau incepator. Va recomandam sa aduceti multe casete video, filme sau carduri de memorie pentru aparatul foto.


# #