Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Sharm El Sheikh >

Sejur Hotel AMPHORAS

Sejur in Sharm El Sheikh la Hotel AMPHORAS

Hotel AMPHORAS Hotel AMPHORAS Hotel AMPHORAS
Situat pe malul mării, Hotelul Amphoras are 6 piscine şi grădini frumos amenajate. De asemenea, hotelul pune la dispoziție un restaurant, mai multe facilități de spa şi activităţi precum volei, darts, boccia, ping pong şi tenis pe plajă.

Hotelul Amphoras este situat la 18 km de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh și la 15 minute cu mașina de Naama Bay Centre.

Camerele spaţioase îmbină arhitectura islamică cu designul modern şi au baie din marmură, prevăzută cu cadă. Toate camerele includ terasă privată cu vedere panoramică la grădini, la piscină sau la Marea Roşie.

Centrul de spa Vita Moor pune la dispoziție o gamă largă de tratamente faciale, masaje (thailandeze, shiatsu, egiptene sau indiene cu ulei cald), împachetări corporale exotice și tratamente exfoliante. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie un centru de fitness, o cadă cu hidromasaj interioară, o saună, un hamam și o baie cu aburi.

Restaurantul Amphoras servește o gamă largă de mâncăruri, inclusiv preparate internaționale și orientale. Restaurantul The Orient serveşte preparate orientale în zona de plajă. Restaurantul The Bella Vista este ideal pentru a savura preparate din bucătăria italiană.


# #