Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Sharm El Sheikh >

Sejur Hotel DELTA SHARM RESORT

Sejur in Sharm El Sheikh la Hotel DELTA SHARM RESORT

Hotel DELTA SHARM RESORT Hotel DELTA SHARM RESORT Hotel DELTA SHARM RESORT
Acest complex de 4 stele este situat la 2 km de Marea Roşie, în mijlocul unor grădini amenajate luxuriante. Facilităţile includ 6 restaurante şi o piscină în aer liber cu cascadă şi tobogan de apă.

Studiourile şi apartamentele complexului Delta Sharm au aer condiţionat, mobilier elegant din lemn şi ferestre mari.

Oaspeţii complexului Delta pot savura preparate tradiţionale egiptene la restaurantul Dawar El Omda şi au la dispoziţie un bufet generos la restaurantul Friends, aflat lângă piscină. Cafeneaua Shisha serveşte gustări şi băuturi orientale, având decor în stil beduin. Oaspeţii au la dispoziţie şi room service.

Centrul Fitness and Beauty Spa oferă o varietate de tratamente de sănătate şi de înfrumuseţare, inclusiv masaje corporale şi aromoterapie. În plus, complexul Sharm are o sală de gimnastică, unde oaspeţii pot face yoga, aerobic şi spinning. Pentru cei mai tineri, proprietatea asigură un loc de joacă pentru copii, unde se organizează activităţi distractive.

Delta Shopping Mall este situat în cadrul complexului şi include o zonă cu restaurante, o zonă comercială, o farmacie şi un salon de înfrumuseţare. Golful Naama se află la numai 5 km de complexul Delta Sharm, iar Aeroportul Internaţional din Sharm el-Sheikh este la 16,5 km. Proprietatea oferă transfer gratuit în fiecare oră la/de la plaja cu nisip din golful Naama.


# #