Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Sharm El Sheikh >

Sejur Hotel Shores Amphoras (ex. Otium Amphoras)

Sejur in Sharm El Sheikh la Hotel Shores Amphoras (ex. Otium Amphoras)

Hotel Shores Amphoras (ex. Otium Amphoras) Hotel Shores Amphoras (ex. Otium Amphoras) Hotel Shores Amphoras (ex. Otium Amphoras) Hotel Shores Amphoras (ex. Otium Amphoras) Hotel Shores Amphoras (ex. Otium Amphoras) Hotel Shores Amphoras (ex. Otium Amphoras) Hotel Shores Amphoras (ex. Otium Amphoras)
Hotelul Shores Amphoras este situat pe malul mării şi pune la dispoziţie 6 piscine și grădini frumos amenajate. De asemenea, hotelul are un restaurant, mai multe facilități de spa şi facilităţi pentru activităţi precum volei, darts, boccia, ping pong şi tenis pe plajă.

Hotelul este situat la 18 km de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh și la 15 minute cu mașina de Naama Bay Centre.

Camerele spaţioase îmbină arhitectura islamică cu designul modern şi au o baie din marmură, prevăzută cu cadă. Toate camerele au terasă privată cu vedere panoramică la grădini, la piscină sau la Marea Roşie.

Centrul de spa Vita Moor oferă o gamă largă de tratamente faciale, masaje (thailandeze, shiatsu, egiptene sau indiene cu ulei cald), împachetări corporale exotice și tratamente exfoliante. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie un centru de fitness, o cadă cu hidromasaj interioară, o saună, un hamam și o baie de aburi.

Restaurantul Amphoras servește o gamă largă de mâncăruri, inclusiv preparate internaționale și orientale. Restaurantul Orient servește preparate orientale în zona plajei, iar Restaurantul Bella Vista este specializat în bucătăria italiană.

Oaspeții hotelului pot juca un meci de biliard sau volei pe plajă.


# #