Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Sharm El Sheikh >

Sejur Hotel STEIGENBERGER ALCAZAR

Sejur in Sharm El Sheikh la Hotel STEIGENBERGER ALCAZAR

Hotel STEIGENBERGER ALCAZAR Hotel STEIGENBERGER ALCAZAR Hotel STEIGENBERGER ALCAZAR
Steigenberger Alcazar este locul ideal din Nabq, la aproximativ 15 minute de Aeroportul Internațional Sharm El-Sheikh. Acest complex de 5 stele are 30.000 de metri de plajă privată, cu peisaje uimitoare subacvatice și 3 piscine încălzite în timpul iernii. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Steigenberger Alcazar oferă 610 de camere.Camerele superioare și camerele de familie Deluxe se află chiar lângă plajă, iar vilele și suitele Junior pot găzdui grupuri mai mari.

Alcazar cuprinde 2 restaurante principale care servesc mic dejun, prânz și cină, precum și 5 restaurante a la carte cu specializări diferite. În plus, există 2 baruri în hol, baruri la piscină și un bar pe plajă.

Echipa de animație garantează distracție și numeroase activități pentru copii la piscinele special destinate și clubul pentru copii supravegheat. Oaspeții se pot bucura de tratamente multiple la Mividaspa.

Parcul național Ras Mohammed se află la 55 km de Steigenberger Alcazar, iar centrul golfului Nabq este la 400 de metri de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh, situat la 13 km de proprietate.


# #