Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Sharm El Sheikh >

Sejur Hotel Xperience Sea Breeze Resort

Sejur in Sharm El Sheikh la Hotel Xperience Sea Breeze Resort

Hotel Xperience Sea Breeze Resort Hotel Xperience Sea Breeze Resort Hotel Xperience Sea Breeze Resort Hotel Xperience Sea Breeze Resort Hotel Xperience Sea Breeze Resort Hotel Xperience Sea Breeze Resort
Acest complex de 5 stele din Sharm El Sheikh oferă o plajă privată şi un port de agrement la Marea Roşie, 5 piscine, un club de sănătate şi o mare varietate de restaurante şi baruri.

Facilităţile standard ale camerelor de la Xperience Sea Breeze Resort includ aer condiţionat şi un balcon privat. Toate oferă un TV LCD cu canale prin satelit, facilităţi pentru prepararea de cafea/ceai şi o baie modernă.

Oaspeţii pot lua masa la restaurantul l’Oriental de pe acoperiş şi savura cocktailuri la barul Zen sau pot alege restaurantul Tiran, care beneficiază de vedere la insula Tiran. La Complexul Sea Breeze veţi găsi de asemenea 3 baruri la piscină şi un bar pe plajă.

Oaspeţii se pot antrena la sala de sport sau face snorkelling şi scufundări în portul de agrement, aflat la 40 m. În plus, la proprietate sunt disponibile o saună şi 2 căzi cu hidromasaj.

Acest complex de lux este situat la 2 km de Centrul Internaţional de Convenţii şi la 10 km de golful Naama. Aeroportul Internaţional din Sharm El Sheikh se află la 5 km.
Sejur Paste 2023 Egipt Sharm el Sheikh Hotel Xperience Sea Breeze 5* - 7 nopti detalii despre agentia ARROW INTERNATIONAL TRAVEL
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
15.Apr.2023 22.Apr.2023 - 789 - -
Transport: Avion
Oferta valabila pana la date de 14.04.2023
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu All inclusive
Data ultimului update: 02.03.2023
detalii oferta

Early Booking Paste 2023 Egipt Sharm el Sheikh Xperience Sea Breeze 5* - 7 nopti detalii despre agentia ARROW INTERNATIONAL TRAVEL
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
12.Apr.2023 19.Apr.2023 - 842 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu All inclusive
Data ultimului update: 27.02.2023
detalii oferta
# #