Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Sinaia >

Sejur Hotel Smart

Sejur in Sinaia la Hotel Smart

Hotel Smart Hotel Smart Hotel Smart Hotel Smart Hotel Smart Hotel Smart Hotel Smart Hotel Smart Hotel Smart Hotel Smart Hotel Smart Hotel Smart
Hotel Smart este localizat in orasul Sinaia, pe Valea Superioara a raului Prahova, la poalele Muntilor Varful cu Dor si Piatra Arsa din masivul Bucegi, la 62 km de municipiul Ploiesti si la 132 km de Bucuresti.

Hotelul ofera 22 de camere single, duble sau triple si cele 3 apartamente, insumand 60 locuri de cazare.

Camerele sunt dotate, conform standardului de 4 stele, cu: balcon, baie, minibar, internet, televizor, telefon. Accesul se face pe baza de cartela magnetica.

Hotelul Smart dispune de 2 sali de conferinta ultramoderne care il recomanda ca gazda perfecta pentru organizarea de conferinte, seminarii si intalniri de afaceri. Salile au o capacitate de 35, respectiv 50 locuri si sunt dotate cu calculator, laptop, internet, fax, copiator, scanner, flipchart, proiector panoramic, ecran, amplificator, mixer, tuner, boxe.

Dotari: terasa acoperita, avand gratar si barbeque, terasa descoperita, in mijlocul unei gradini, loc de joaca pentru copii, sala de fitness si sauna, spalatorie si uscatorie, parcare proprie protejata cu camere de luat vederi.


# #