Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Singapore >

Sejur Hotel V Lavender

Sejur in Singapore la Hotel V Lavender

Hotel V Lavender Hotel V Lavender Hotel V Lavender Hotel V Lavender Hotel V Lavender Hotel V Lavender
Situat la 5 minute de mers pe jos de stația MRT Lavender, V Hotel Lavender oferă camere moderne. Facilitățile includ o piscină în aer liber și un centru de fitness. Există o terasă pe acoperiș, cu vedere la oraș.

V Hotel Lavender se află la 5 minute de mers cu mașina de Piața Sim Lim și de strada comercială Bugis Village. Aeroportul Internațional Changi se găsește la 25 de minute de mers cu mașina de hotel.

Camerele sunt confortabile și au decor și mobilier modern. Fiecare dintre ele are TV cu ecran plat cu canale prin cablu și seif pentru laptop. De asemenea, există facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Oaspeții beneficiază gratuit de un smartphone cu acces la internet și cu apeluri nelimitate către numere locale și către numere internaționale din anumite țări.

Hotelul are un birou de turism care poate ajuta oaspeții cu organizarea excursiilor de vizitare a obiectivelor turistice. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un centru de afaceri, cu acces la computere. Pot fi oferite servicii de curățătorie chimică, iar la hotel sunt disponibile mașini de spălat cu monede.

Cafeneaua situată pe terasa de pe acoperișul hotelului oferă un mic dejun american. Este disponibil și room service.

Lavender este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de Universal Studios, transport public convenabil și atracţii turistice.


# #