Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Insula Skiathos >

Sejur Hotel Vila Despo

Sejur in Insula Skiathos la Hotel Vila Despo

Hotel Vila Despo Hotel Vila Despo Hotel Vila Despo Hotel Vila Despo Hotel Vila Despo Hotel Vila Despo Hotel Vila Despo Hotel Vila Despo Hotel Vila Despo Hotel Vila Despo Hotel Vila Despo Hotel Vila Despo
Vila Despo este situata in zona Troulos, la 200 m de plaja cu acelasi nume si la 9 km de orasul Skiathos, dispune de camere duble, triple si apartament.

Plaja Troulos beneficiaza de un nisip foarte fin. Tot aici va puteti delecta cu traditionalele mancaruri grecesti servite la una din tavernele situate in aceasta zona. Aceasta plaja a fost denumita astfel dupa o mica insula descoperita in apropiere si a carei infatisare aminteste de formele unui dom. Plaja are un farmec aparte dat nu doar de apa cristalina si de nisipul incredibil de fin, ci si de padurea de pin care ajunge pana aproape de mare. De asemenea, la 100 de metri de vila exista un super market, taverne si statia autobuzului cu care se poate ajunge in oras.

Facilitati Vila Despo: piscina, bar, gradina.

Dotari camera: TV satelit, aer conditionat (optional se plateste la fata locului), frigider, hota, baie proprie si balcon.


# #