Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Sorrento >

Sejur Hotel Le Axidie

Sejur in Sorrento la Hotel Le Axidie

Hotel Le Axidie Hotel Le Axidie Hotel Le Axidie Hotel Le Axidie Hotel Le Axidie Hotel Le Axidie
Înconjurat de podgorii şi oferind vedere superbă peste golf la Muntele Vezuviu, Hotelul Le Axidie pune la dispoziţie diverse camere atrăgătoare.
Hotelul este situat în Vico Equense, la 10 km de Sorrento, unde se poate ajunge cu uşurinţă cu trenul Circumvesuviana, care circulă de-a lungul coastei. De asemenea, acest tren face legătura cu Napoli şi situl arheologic Pompei. La cerere este disponibil şi un serviciu de transfer gratuit la gara şi centrul oraşului Vico Equense.

Oaspeţii Hotelului Le Axidie beneficiază de acces gratuit la plaja privată, precum şi la piscina cu apă de mare şi la terenurile de tenis şi fotbal. Aceştia se pot delecta în centrul de înfrumuseţare care oferă saună, cadă cu hidromasaj şi o serie de tratamente de înfrumuseţare.

Restaurantul are zone de luat masa atât în interior, cât şi în aer liber şi serveşte o combinaţie delicioasă de preparate locale şi internaţionale. Toate camerele şi apartamentele au aer condiţionat, iar majoritatea unităţilor de cazare oferă vedere frumoasă la mare.

Portul situat lângă hotel oferă un serviciu de transfer cu vaporaşul spre Insula Capri.


# #