Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Tenerife >

Sejur Hotel Hovima Panorama

Sejur in Tenerife la Hotel Hovima Panorama

Hotel Hovima Panorama Hotel Hovima Panorama Hotel Hovima Panorama Hotel Hovima Panorama Hotel Hovima Panorama Hotel Hovima Panorama
HOVIMA Panorama se află la doar 10 minute de mers pe jos de Playa del Bobo și la 300 de metri de Portul de agrement San Eugenio. Această proprietate are o piscină sezonieră în aer liber și un restaurant tip bufet.

Toate studiourile și apartamentele au ventilator de tavan, podea cu gresie și mobilier funcțional. Unele au balcon cu vedere la piscină și la grădini.

Apartamentele sunt situate într-o zonă rezidențială liniștită, la doar 5 minute de mers pe jos de la Parque de San Eugenio, principala zonă comercială a orașului. De asemenea, oaspeții pot ajunge cu ușurință la diferite restaurante și la supermarketul Mercadona.

La mai puțin de 300 de metri de HOVIMA Panorama oprește un autobuz care oferă legături la Playa de las Américas și la terminalul de feriboturi Los Cristianos.

Personalul amabil de la HOVIMA Panorama poate oferi informații cu privire la plajele aflate în apropiere și poate aranja închirieri auto. Parcurile acvatice Siam Park şi Aqualand sunt accesibile cu ​​maşina în 20 de minute.


# #